Директорица ОШ Милоје Закић умислила да је министар просвете

1

На седници СО Куршумлија било је бурно при усвајању извештаја о раду ОШ Милоје Закић коју представља директорица Радица Јовић. Масовне злоупотребе општинске имовине дате школи на управљање прикрива поред председника општине, јавног правобраниоца и председник СО Куршумлија Дејан Ловић. Директорица заузврат омогућава њему да буде сива еминенција школе али и да без факултетске дипломе предаје разне предмете у школи.

Спрега са тајкуном може много да поремети људе. Умисле да могу све и да притом не буду ни гоњени, ни кажњени, јер ће тајкун све да покрије и плати. Како се зове то када директорица једне основе школе због резултата анкетирања ђака у истој реши да отвори средњу школу. И то приватну, 1000 евра година. И то тако да злоупотребљава туђу имовину уз јавно признање. Бахатост и криминал се више и не крију а навика је чудо. Да ли је то одмах за затвор или за лечење? Уз ово прави читав низ кривичних дела омогућавајући тајкуну Радовану Раичевићу из Планинке да злоупотребљава општинску имовину дату школи по Лукову и Спанцу.

Можемо ли очекивати да Раша и Радица отворе и војну гимназију, јер и за то има интересовања. Само што предавачи не могу бити њихови кадрови јер су се крили жанама под сукње када је било густо, а можда могу и то!

На самом снимку можете видети како Ловић покушава да прикрије криминал директорке и ШО али и свој. Копију документа коју сам тражио и то по деловодном броју и датуму школа још није доставила а мој извор тврди да ради се о документу где директорица даје Ловићу да предаје физичко. Чекам да видим хоће ли доставити фалсификат па да буде још интересантније. Да подсетимо јавност да је због непријављивана насиља у школи министар послао комисију у школу а након извештаја исте Радица Јовић је разрешена. Министар је противзаконито и по први пут у историји школства поништио своје решење и поставио директорицу поново и то како пише на основу извештаја полиције! Да ли због тога што су већ тада направили дил за приватну медицинску школу. Да ли је то министрова школа нисам добио одговор на скупштини.

Радица Јовић и остала екипа која се бавила са њом низом криминалних радњи може у наредном периоду да очекује медиску пажњу али и кривично правне консеквенце за своја недела. И да не будем погрешно схваћен, није ово урађено због деце, иста су злоупотребљена како би неко згртао паре. Радила је Радица и Ловић то са издвојеним одељењима Сада је разлика да ће добар део тајкунових полтрона постали предавачи на истој. Што би их он плаћао, плаћаће народ. Живи били па видели. Ја вам обећавам да ће се о вашем криминалу правити посебне емисије, јер га има толико да не може да стане у прилог.

Звездан Ристић
ПОКРЕТ Љубав Вера Нада

Podeli.

1 коментар

  1. Локални Абориџин on

    Зар поред толико незапослених професора физичког васпитања Ловић и то држи? Свашта!

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.