Директоре како би било да почнеш да се мешаш у свој посао

0

Директор Гвозденовић и после три месеца након постављених питања на седници скупштине није нашао одговоре на следећа питања:

1, Да ли су планирали да у 2021 заврше капелу и колики су планирани приходи? Односно кад се планира завршетак капеле јер се милиони издвајају још од 2013 године?
2. Зашто се не смањују трошкови за струју кад је завршен базен на Боровњаку од 250.000 евра?
3. Да ли је било паметније да уместо плаћања пореза на добит замените неиправне водомере?

Нашем суграђанину који је тражио податак колико пута се износи смеђе у његовој улици одговорено тако што му је послаза празна коверта. Након поновног тражења тог што су му наводно послали добио је одговор да му је већ одговорено, па је Повереник наложио да морају да му доставе.
Тражени су и путни налози за возило које вози смеће јер би требало да то јасно покаже ког дана у којим улицама је купљено смеће. Добијен је одговор да се налози пишу само кад се иде ван територије општине. Тако да ће то али и начин правдање утрошка горива бити тема за даље текстове.

Ранији директор се хвалио да возила имају и ГПС, па да видимо која то возила имају, колико је то плаћено, ко чува те податке и колико дуго? Сећате се да је било нерегистрованих возила с којима су изводили радове и наплаћивали од општине паре. Ја се сећам да су за време рата 1999 радници комуналног ухваћени у крађи горива. Ноћу су у гаражи комуналног где је била војна цистерна пресипали гориво из ње у смећар. Био сам запањен јер сам у току истраге установио да не постоје путне листе и правдање горива у ЈКПД. Променом власти поступци против тих али и других лопова и дезертера су обустављени.

Да ли се ово ради да би се прикрила приватна злоупотреба механизације за себе и подобне као недавно багер у Рачи и на многим другим местима биће више речи након што добијемо податке ко је приватно ангажовао и платио то комуналном и упоредимо то са сликама са терена.

одборник
Звездан Ристић
Покрет Љубав Вера Нада

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.