Da vidimo, ko će Raši da plati trafo u Prolomu?

2

Po informacijama koje posedujemo, a vreme će vrlo brzo pokazati koliko su tačne neko treba da reši ovaj problem.

Opštinska ekipa u sastavu Sneža šef LER-a, Miljan načelnik, Đurđević EPS Kuršumlija, direktorica EDB Prokuplje i Rašin čovek za delikatne operacije, slučajno čini nam se predsednik nadzornog odbora u komunalnom Nenad Nikolić dogovarali su se nešto krajem avgusta? Šta? Da možda nije ko bi mogao da Raši kupi jedan trafo? Treba izgleda jača struja da se upakuje ona Prolom voda koja će biti oteta meštanima Proloma a koju će finansirati i već finansira opština sa mnogo miliona, samo je bazen 4,8 miliona. Nakon ovog planiran bio je sastanak 13. septembra, pa …….

Ima čovek širinu, nije izričit ko će da plati: država, opština, kombinovano ili možda neki fond. Nije problem ni ako se to plati iz projekata prekogranične saradnje sa Bugarskom. Samo zna da on neće! Našao je dovoljno poltrona koji će mu zarad mrvica sa njegovog stola to omogućiti!

Zanimljivo je da istovremeno je EPS tražio od nekoliko lica koji planiraju da nešto rade i grade u centru Kuršumlije da sami prave trafo stanice i poklone ih EPS-u. Jedno je poslovni objekat od 1400 m2 pored bivše konfekcije 7 Juli. Drugo je poslovno stambeni objekat od takođe око 1000m2 nedaleko odatle. Rekonstrukcija suda više izgleda ne čeka, propao novac za rekonstrukciju jer nije bilo dovoljno snage i nisu sami našli prostor dostupan sa javne površine.

Ovo će Rašini poltroni propustiti kroz veće, komisije……… Napraviće planove da se ako treba napravi put, kupi parcela itd , jer je to od opšteg značaja. Sve će to doći će i na skupštinu i to verovatnu prvu narednu. Tu vam garantujem da će biti zanimljivo.

Možda se odluči da EPS sam to plati zbog komplikacija koje mogu izbiti ako ide preko skupštine.

KURŠUMLIJA BEZ CENZURE

Podeli.

2 коментара

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.