Bratislave Gašiću ko je birao decu i unuke veterana

1

U Kuršumliji Gradonačelnik Kruševca i direktor BIE delio paketiće deci i unucima ratnih veterana. Lep gest, retko ko se seti nas i naše dece. Kada nemamo prednost u ničemu, pa ni u zapošljavanju u fabrikama namenske industrije koje su nam pred nosom, kako bi tu decu i unuke othranili. lepo je da im neko kao našoj deci paketić. Baš zbog toga što smo to što jesmo. Tu je pažnja daleko bitnija od samog paketića, znate i sami to. Ali zar i prilikom ovakvih akcija morate da delite decu na Vašu i našu.

,,Darivanje dece ratnih veterana jedan je od načina da im se zahvalimo za žrtve koje su podneli za otadzbinu“

Ko Vam je pravio spisak dece ratnih veterana iz Kuršumlije?

Jeste li možda išli po spisku odlikovanih. Ima li dece i unuka dobrovoljaca. Pitaste li udruženja? Ako je spisak pravio taj koji se slika, on može da pravi spisak samo onih koji su ostali da se viju ženama oko suknje.

Zar i prilikom ovakvih akcija morate da delite decu na Vašu i našu. Ne znamo da li je ovo bila namera ili nešto sa Čime nemate veze. Ne tražimo mi ovim paketiće za našu decu, ali jedno IZVINITE bi bilo ljudski gest prema onima koji su zaboraljeni od države ali nisu i nikad neće zaboraviti Srbiju. Ni oni, ni njihova deca.

S poštovanjem
Ratni veterani iz Kuršumlije

Podeli.

1 коментар

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.