BLACE Protinica, članica ženske mreže SNS-a na korak do zaposlenja u stalni radni odnos?!

0

Kako Kuršumlija bez cenzure saznaje, protinica, Suzana Kaplarević, članica ženske mreže Srpske napredne stranke na korak je do zaposlenja u stalni radni odnos u Kulturnom centru u Blacu ili nekoj drugoj ustanovi ma teretu građana.

Ona se trenutno nalazi na ugovoru na privremenim povremenim poslovima u Kulturnom centru u Blacu. Inače na junskim izborima 2020.godine nalzila se na lokalnoj listi SPS-a.

Postavlja se pitanja da li Blačani nemaju nikog kompetentnijeg i kvalifikovanijeg da zaposle u stalni radni odnos od pomenute?!

Iz redova Srpske napredne stranke u Blacu su nam rekli da iza ovog potencijalnog zaposlenja u stalni radni odnos ne stoji niko druge do predsednik okružnog odbora Srpske napredne stranke u Toplici, Darko Laketić, a da je zadatak da Kaplarevića dobije rešenje za stalno dao predsedniku opštine Blace Ivanu Burgiću i zameniku predsednika opštine, Nikoli Milinčiću?!

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.