Чија је Куршумлиска Бања

4

Да вас подсетимо како је текла примопредаја Жубора ПИО Фонду.

Ево и снимка

Чега је све ту било? Да ли уопште потписан уговор да је Жубор купила Планинка? Нико га нигде није објавио. Да ли је Раша и остале слуге добио и колико милиона евра добио ЈЕДНОКРАТНЕ НОВЧАНЕ ПОМОЋИ или је крштено на други начин. Поставља се питање ако је власник Жубора ПИО Фонд може ли неко трећи продати бању? Ту је и радна група која је хтела нешто друго. Биће ово питање занимљиво, чудно је да се нико се од планинкића не хвали.

Куршумлија без цензуре

Podeli.

4 коментара

  1. OPA BATO! Ja mislim da je ovo neka fotomontaza.Malo ko poznaje istoriju zna da je Kursumliju izgradila Planinka ,i privatne kuce gradio Rasa,tu nema niko nista.Bagro lopovska a doce i vama kraj.J….ti bozu kameru

  2. Taj Žiko kako su ga od milošte zvali njegovi iz Tačevca (s kojima je često šetao po Dibranovom lazu), lečeni alkoholičar sitni cinkaroš je uništio pokrao i zatvorio „ŽUBOR“, to zna i policija i tužilaštvo, i što je najveći apsurd slobodno se kreće Kuršumlijom. On sad skuplja potpise i traži sastanak sa Anom Brnabić da mu plati za zaostale plate po izvršnim presudama, umesto da ga ova država uhapsi i da odgovara za onaku lepotu što je uništio, za 130 radnika koje je proterao i opustošio celu Kuršumlijsu banju. On će morati da odgovara i bude kažnjen za stanje u kojoj se nalazi banja, a i ovog Valerijana koga je Rimski imperator poslao da sa gerilcem iz Dibranovog laza podeli plen čeka apsana. — Radnici ŽUBORA su vlasnici, i dok se to ne reši nema ni ŽUBORA ni KURŠUMLIJSKE BANJE.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.