Цене на пијаци отишле ….профитерство или …

4

Како нам јављају грађани цене на градској пијаци у Куршумлији отишле на горе за 30-50%.

Разумљиво је за робу из увоза али поскупљење јабуке које су биле 3кг за 100 динара или пасуља који је био 200 динара?

Да ли је било забране како неки тврде лицима са стране да продају робу, па они ту исти препродају онима одавде и све то на крају плате грађани. Ако је тако која је сврха тога осим пљачке грађана.

Ако продавци прехрамбене робе не користе ситуацију да пљачкају народ у невољи не дозволите било ком да то ради.

Јавите се грађани, поготови ви који стално пазарите и знате цене, да ли су и колико цене отишле горе.

Тражимо од надлежних инспекција да одмах реагују и утврде о чему се ради и изађу у јавност.

Куршумлија без цензуре

Podeli.

4 коментара

  1. Nažalost, mentalitet je takav da,čak i kada su u pitanju ozbiljni problemi kao što je pandemija koja trenutno hara,naš narod u tome vidi način da se obogati. Da profitira na tuđem strahu i očaju. Ustvari,da li je tuđe? Nije. Sve su to naše komšije i sugrađani. I umesto da se pomognemo,da utešimo jedni druge mi radimo ovo. Sad je vreme da poslušate onu čuvenu Šojićevu : “ Ću prodavan hleb,lebac i kruh ću prodavan! Za dva dinara! Ma ću da ga davam na ovaj napaćeni narod za džabe! „. E tako i vi drugari i prijatelji. Stavite u kesu neki krompir ili jabuku više… Niti će vas to da ubije niti ćete da propadnete. A komšiji ćete dati nadu da ima na koga da se osloni i da u svemu ovome nije sam. Nemojte da budemo isti kao ovi što su nam ukrali i privredu i poljoprivredu i najbolje godine pa im nije dosta. Još će nas i ako nam pandemija ne dođe glave,a neće jer Srbi su snažan narod, ubiti širenjem panike da će nam stradati naši najdraži. A ima li šta gore od toga za normalnog čoveka? Nemojte da budemo zli i pokvareni. Dajte mi njima pokažemo koliko smo sjajni ljudi. Za razliku od njih.

    • E moj zemljace,… Niste ni vi a ni ja za ovo vreme,…. Došlo vreme odavno i dugo traje da fukara progovori a pametan zacuti,… Tako reče Ivo Andrić,… A moj deda nas je učio da dok ima konja bice i samara, a mi niti smo više konji niti ima samara,… Mi smo zombi koje truju, kome otimaju, koji plaćamo danak u krvi, koji negde izgubimo i čast i obraz, i idemo sigurnim putem u ambis i propast,….

  2. Molim nadležne da nalože zatvaranje svih ugostiteljskih objekata, kafića, butika, farbara frizerskih radnji i svega što nije značajno za opstanak stanovništva kao što su to uradili i neki gradovi u Srbiji i svetu. Molim Vas da shvatite ozbiljno ovu situaciju pre nego šo bude kasno.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.