Три милиона Видићу за крађу избора у Куршумлији

17

Народну вољу краде народним парама- Рашин рецепт.

Једна од усвојених одлука на последњој седници СО Кuршумлија је и ,,Три милиона Видићу за крађу избора у Куршумлији“ или како је формално названа Коришћење средстава Фонда за заштиту животне средине.

Један део одвојен за новинаре који ће добити паре да пишу како расте зелена трава и сл., само да не пишу о било чему шта ради, предложи или критикује опозиција. Једноумље, јад и беда.

Највећи део пара 2.600 000 је остављен Видићу на располагање да га дели коме и колико хоће. Буквално је тако написано у одлуци. Није обухваћено само оно што би било битно за све и чиме не би могли да се купују избори. На пример подела бесплатних канти за ђубре домаћинствима или постављање канти за отпад у центру (нема ни једне). Него ни оних клупа из парка нема, хоће ли и њих украсти и однети сада у Куршумлијску бању?

Уосталом погледајте

Још једна интересантна сцена је кад напредњак гласа предлог радикала а колегиница га враћа у стадо. Није важно како се гласа већ ко и како броји!!!

Звездан Ристић
Куршумлија без цензуре

Podeli.

17 коментара

 1. Sada ce Zvezdane neko od tvijih kolega koji vodi ovaj blog da fotokopira neciji tekst i ovaj tvoj bude na drugom mestu .To su oni koni otpisuju porez Planinci od 10 000 000 din(evra) a glume opoziciju

 2. Па да ми је да видим ове полтроне да се не крију вечито неком испод сукње Раши, Вучићу, Слоби да изађу на црту. Шта раде док су тамо само о ни знају. Да се организују тв дуели. Да право гласа за своју децу имају родитељи а не да о судбини њихове деце одлучују пензионери купљени за један пакет.

 3. Zvezdan ih je razbucao kao Car Dušan Bugare kod Velbužda. Više nisu sigurni ni u ono što su sami odštampali, sumnjaju sami u sebe. Ovaj što je pogrešno glasao je ipak na trenutak shvatio kako treba da se glasa( podsvesno ).

  Ko igra za raju i zanemaruje taktiku……

 4. Да да. када сам први пут гледала снимак са наше скупштине нисам могла веровати. Ти да нас престављају? На шта вама личе мени на овце које гласају на звонце.

 5. Te ovce su svoje pozapošljavali po opštini, carini, centru za socijalni rad. Šta da kažu kad izađu. O čemu da pričaju. Najbolje im to što rade. Pokriju se ušima i ćute.

 6. Ovaj Zvezdan im je nocna mora.
  Covek koji se pojavio i sve redom ih preskace i to naravno argumentovano.
  Bravo Zvezdane,bravo legendo.
  Blize se izbori,cekamo samo pod koji si broj.
  A ti narode pridruzi se i da svi zajedno podrzimo Zvezdana koji je potreban nama i nasoj Opstini!

 7. Dzaba ste krecili Mozete vi da se upinjete i trosite i 33 miliona naravno nacice se malo i za vas dzep ali Amerika je na vasu zalost resila Komunisti nisu pozeljni na balkanu posebno ne komunisti koji su se usemili sa mafijom i ugrozavaju i Americke nacionalne interese Pa tako braco partizani i sestre partizanke idete pravo u sumu

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.