Напредњаци и СПС против деце Рудара

0

На седници скупштине у Куршумлији 14.08.2018 предложено је да се деци у Рудару помогне и направи скромно игралиште. Они су се више пута обраћали захтевима а о њиховом кошу на улици писали су већина медија.

За неверовати али против гласали су сви одборници напредњака и СПС-а. Нека им служи на част а један одборник рече на овакво гласање рече: Боже ме сачувај и саклони.

Да се ради о некој великој инвестицији па да разумемо али пар стотина хиљада динара, брука и срамота. Ево млади Рудара да видите ко је за а ко против Вас. За његов колектор од 140 милиона има пара, а за вас……

Представник младих Рудара Александар Лукић је лично снимио и послао овај снимак да га објавимо. Рударе ће добити игралиште. И не само Рударе већ сва села где има младих. Време је да тајкуна и његове сместимо иза решетака да би остали живели достојанствено и нормално.
Ви знате да ли можете да нам верујете или не.

Звездан Ристић

Podeli.

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.