Бум – Гибе испао човек, платиће сам 600 пакета помоћи

10

НИСТЕ ВЕРОВАЛИ ПРИЗНАЈТЕ!!!

Иако смо (будимо искрени) већина нас сумњали када је Небојша Јовић Гибе sa говорницe скупштине најавио да ће све паре које је узео као социјалну помоћ тј. нешто преко 600.000 динара дати у хуманитарне сврхе. Он је одржао реч и урадио то. И то онда кад је грађанима помоћ била најпотребнија што је за посебну похвалу.

Од тог новца ће се направити око 600 пакета помоћи најугроженијима. Зли језици тврде да је тако ослободио Планинку да она то не мора да уради, јер згрће паре од воде свих нас а сад је нема нигде. Други пак кажу да ће Планинка то можда и да уради али само када то држава омогући и када неком финансиском егзибицијом је то могуће извести а да њих ништа не кошта, а да се при том изрекламирају. Видећемо и то.

Поменућемо да је току је акција где ће приватницима на гласу али и онима који су лепе паре узели из буџета и самих грађана бити понуђено да мало помогну народу кад је тешко. Видећемо ко чека да то неки други одраде и подсећаћемо грађане у временима кад ово прође како је ко поступио. Гибе се показао а вас ћемо видети?

Сумње су углавном биле аргументоване, јер народ зна шта је све обећавао и како се то завршавало. Било је ту лажних обећања оних 1000 радних места, субвенција за борце …… Међутим овим гестом се искупио а тиме и крунисао каријеру. Показао да је човек који има образ и држи реч. Дугујемо му једно велико ХВАЛА:

Сад на крају да питам колико вас је помислило да ово може бити истина? Шта ћемо уместо оног великог хвала? Не ово није могуће, ово је само једна првоаприлска шала, априлилили…….мада можда буде нашао образ па и испуни обећано.

Куршумлија без цензуре

Podeli.

10 коментара

 1. Bum, svaka cast za Gibeta a bogami i za Šešelja, oboje na kraju ispadoše ljudi. Gibe dade pare za pakete a Šešelj ipak plati troškove sudjenja svom čoveku, svaka im čast obojici, u pravo vreme kad ljudima treba i ovoj vanrednoj situaciji.

  • Odgovor suradjaninu on

   Sugrađaninu čitaj „Rajinski mentalitet po Jovanu Cvijiću“ .
   Nije Kuršumlija još umrla dok ima nas mislećih .
   Gibe je primer pogani .

 2. Замислите човека који то ради .Дупле плате општина и копаоник отера је у стечј,зајеба раднике али сам дао папире ,па се опет убутао да даје овим пробисветима под закупПаре никад Uзe сцијалу 6000евра,. јебо те лебац. па га ухвате и обећа да ће да да у xуманитарне сврхе снимили га људи, и слаже. Ја би сама себи пљунула у лице и неби никадизашла у народ.

 3. Svi oni koriste ovaj vakum u nepostojanju drzave srbije aali uvek postoji ono ali sto devojci srecu kvari Pa tako i ove nase nevine devojke iz opstinskih struktura vrlo brzo morace da dokazu tu svoju nevinost u koju narod izgleda s pravom sumlja A sudovi ce ivoga puta morati to da dokazu Misljenje ginekologa u ovoj situaciji nije merodavno jer se radi o nevinosti u odnosu na kradju drzave

Napiši komentar

Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove bloga „Kuršumlija bez cenzure“. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.